Caravan-tapahtuma Ylöjärvellä 13.4.

Tervetuloa Caravan-tapahtumaamme Ylöjärvelle 13.4. klo 10-14!
Valikoimissamme on nyt huima valikoima uusia Ford CI Elliotteja ja Weinsbergin retkeilyautoja erilaisilla pohjaratkaisuilla ja automaattivaihteistolla. Tapahtumassamme pääset koeajamaan uudet automaatit ja tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Ylöjärveltä löydät myös hyvät käytetyt matkailuautot sekä henkilöautot vaikka matkailuvaunun veturiksi.

Elliottien pohjaratkaisuista löytyy saarekevuodetta, erillisvuodetta ja poikittaisvuodetta, keittiöissä on myös erilaisia vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua. Elliotit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja ne on suunniteltu erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin. Weinsbergit taas ovat näppäriä ja kätevän kokoisia ja vievät sinut seikkailuun yhtä lailla kaupunkiin kuin maaseudullekin.

Kaikki Ylöjärvellä myynnissä olevat uudet Ford CI Elliotit sisältävät Finlandia- ja Scandinavia-paketin.
Finlandia -paketti: Combi C6 EH kaasu/sähkölämmitin CP Plus ohjauspaneelilla, aurinkopaneeli, maalattu puskuri, peruutuskamera, 170 Hv, kattoikkuna, TV-teline. Scandinavia-paketti: harmaavesisäiliö eristetty ja lämmitettävässä tilassa, sähkölämmitteiset putkistot, ulkorappu eristetty, ohjaamon Remis-pimennysverhot. Lisäksi autoissa on lattialämmitys ja radio DAB Bluetooth (sis. USB). Kaikki autot löytyvät nopealla toimituksella suoraan varastostamme!

Lisäksi meiltä löytyvät laadukkaat Weinsberg matkailuvaunut. Malleja on näissäkin todella runsaasti ja esimerkiksi paljon kysytyt CaraOne- ja CaraTwo -matkailuvaunut löytyvät nopealla toimituksella.

Tule koeajamaan ja ihastu!