Caravan-tapahtuma Ylöjärvellä 2.2.2019

Tule Caravan-tapahtumaamme Ylöjärvelle 2.2.2019 klo 10-15 katsomaan uudet v. 2019 Ford CI Elliot -mallit! Meiltä saat myös Weinsbergin retkeilyautot ja matkailuvaunut.

Lauantaina mm. myydään kaksi vuoden 2018 Ford CI Elliotia vallan huimalla alennuksella ja vieläpä korkotarjouksen kera! Ford CI Elliot 66 XT vain 65.000 € (norm. 67.316 €) ja 64 XT vain 59.900 € (norm. 64.149 €). Ja korko kaikkiin uusiin autoihin tuona päivänä vain 0,99%!! Nyt kannattaa tulla kauempaakin kaupoille, koska tarjoukset ovat voimassa vain lauantaina! Katso tarkemmat tiedot linkeistä:
Ford CI Elliot 66 XT
Ford CI Elliot 64 XT

Ford CI Elliotit ovat saatavilla nopealla toimituksella. Varastostamme löytyvät puoli-integroidut ja alkovimallit. Elliotit soveltuvat erinomaisesti pohjoismaiden talveen. Puuvapaa komposiittirunko ja hyvät lämpö- ja äänieristykset toimivat kaikissa sääolosuhteissa.
Kaikki Ylöjärvellä myynnissä olevat uudet autot sisältävät Finlandia- ja Scandinavia-paketin.
Finlandia -paketti: Combi C6 EH kaasu/sähkölämmitin CP Plus ohjauspaneelilla, aurinkopaneeli, maalattu puskuri, peruutuskamera, 170 Hv, kattoikkuna, TV-teline.
Scandinavia-paketti: harmaavesisäiliö eristetty ja lämmitettävässä tilassa, sähkölämmitteiset putkistot, ulkorappu eristetty, ohjaamon Remis-pimennysverhot. Lisäksi autoissa on lattialämmitys ja radio DAB Bluetooth (sis. USB)

Weinsbergin uudet ketterät CaraBus -retkeilyautot löytyvät myös meiltä. Autot ovat laadukkaita ja niissä on erittäin toimivia ratkaisuja. CaraBusit soveltuvat hyvin vaikkapa harrastuskäyttöön tai työautoiksi. Vain meiltä on saatavana korkeampi 601 MQHmalli, jossa on kaksi täyskokoista parivuodetta. Fire-sarjan autoista on nyt mainiot kampanjatarjoukset, tule katsomaan!

Meiltä löydät myös uudet Weinsberg-matkailuvaunut! Weinsberg CaraOne ja CaraTwo ovat erinomaisia vaunuja, joissa yhdistyvät useat tärkeät ominaisuudet. Ne ovat hyvin varusteltuja, laadukkaasti valmistettuja ja niillä on erinomainen hinta‐laatusuhde. Kumpi malli sitten on sinulle oikea, se on täysin makuasia. Nämä mallit löytyvät suoraan varastosta:
CaraTwo 390QD Icewater, CaraTwo 450FU Icewater, CaraOne 480 QDK ja CaraOne 420 QD.

Käy myös tykkäämässä tapahtuman Facebook-eventistä täällä!

Tervetuloa tapahtumaan!