Haussa automyyjä ja autofiksari

Haemme uusia työntekijöitä!

Ysitien Auto Oy on nopeasti kasvava Orivedellä, Ylöjärvellä, Tampereella ja Rovaniemellä toimiva autoliike, jonka valikoimiin kuuluvat laadukkaat vaihtoautot, erilaiset tavara- ja hyötyajoneuvot, uudet Ford CI Elliot matkailuautot sekä Weinsbergin retkeilyautot ja matkailuvaunut. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista ja mukavaa palvelua sekä satoja autoja kilpailukykyisellä hinnalla. Liikkeemme työllistää tällä hetkellä yli 20 henkeä ja nyt olemme vahvistamassa rivejämme uusilla ammattilaisilla.

Autofiksari

Orivedelle haemme reipasta, tarkkaa ja hyvän asenteen omaavaa autofiksaria joka on halukas kehittymään työssään. Työhön kuuluu autojen pesut sisältä ja ulkoa, vahaukset, maalipintojen pinnoitukset ja puhdistukset sekä sisäpuhdistukset. Tehtäviä on välillä myös Tampereen toimipisteesssämme pakettiautojen parissa ja voi olla, että pääset myös siirtämään autoja ja kuljettamaan niitä pisteestä toiseen sekä tarvittaessa tekemään jotain muutakin pientä.

Automyyjä

Tampereen ja Oriveden pisteeseemme haemme ammattitaitoista ja energistä sekä tietysti tulosnälkäistä automyyjää hyötyajoneuvo- ja vaihtoautomyyntiimme. Toivomme sinulta kokemusta vaihtoautomyynnistä, hyvää asennetta sekä halua kehittyä työssäsi yhä vain paremmaksi. Emme ole silti ryppyotsaisia tosikkoja, vaan toivomme, että olet positiivinen ja toimelias henkilö, jonka kanssa on mukava asioida.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn kasvavan autoliikkeen palveluksessa. Meillä on hyvä porukka ja mutkaton meininki!

Jos kiinnostuit, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Ota yhteyttä toimitusjohtaja Kimmo Tolvilaan klo 9-16 välillä joko sähköpostilla kimmo.tolvila@ysitienauto.com tai puhelimitse 0444 9999 00. Tehtävät täytetään heti kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.