Kesäkuun kanta-asiakastarjous: Auton kesähuolto 99 €

Kun seikkailunhalu yllättää, on helppoa hypätä autoon ja viedä koko perhe retkelle uusiin maisemiin! Tai vaikka lähteä kaveriporukan kanssa roadtripille kesäfestareille. Ennen matkaa kannattaa siis katsoa että auto on kunnossa, jotta et löydä itseäsi tien varrelta.

Nyt saat Orivedeltä kesäkuun kanta-asiakastarjouksena henkilöauton kesähuollon todelliseen etuhintaan, vain 99 €. Hintaan sisältyy max. 4 l öljyä ja huolto pitää sisällään mm. propun tiivisteen vaihdon, EOBD-vikojen luvun, jarrupalojen, ohjausnivelien, pakoputkiston, alustan sekä mittarien ja hallintalaitteiden tarkistukset, renkaiden kunnon ja rengaspaineiden tsekkauksen, nesteiden tarkistuksen, sekä koeajon jossa tarkistetaan jarrut, ohjaus, kytkin ja jousitus. Soita, kysy lisää ja varaa oma aikasi heti numerosta
03 730 3992 tai sähköpostitse huolto.orivesi@fixus.fi

Ja jos et vielä ole kanta-asiakkaamme, niin nyt kannattaa liittyä. Saat kuukausittaisten tarjousten lisäksi kaikista huoltöistä, varosista ja renkaista aina -5% alennuksen. Liittyä voit Oriveden pisteessämmme (Teollisuustie 23, 35300 Orivesi)