IKH on the road kiertue saapuu Ysitien Autoon 21.4.

Ainutlaatuinen konemiehille ja -naisille suunnattu IKH on the Road 2020 -konemieskiertue kiertää kevään aikana 48 paikkakunnalla. Orivedelle, Ysitien Autolle kiertue saapuu tiistaina 21.4.!

Kiertueella esitellään mm. Finncont-polttoainesäiliöitä, HIKOKI-akkukoneita, Viima-rasvoja ja -voiteluaineita, IKH työkaluvaunuja, mittaus- ja vaaituslaitteita, tankkauslaitteita, osapesureita ja pesuaineita, paineilmalaitteita sekä nosto- ja sidontatuotteita. Kiertuepäivänä on luvassa myös pientä tarjoilua ja arvontaa! Kannattaa tulla paikalle katsomaan.

Uusien autojen myynnin aloittaminen siirtyy Rovaniemellä

27.3.2020
Uusien autojen myynnin aloittaminen siirtyy Rovaniemellä

Uusien autojen myynnin aloittaminen Rovaniemen myymälässä siirtyy ainakin kuukaudella suunnitellusta (1.4.) johtuen vallitsevasta korona-epidemiasta. Tiedotamme asiasta lisää lähempänä. Varmistathan a…


LUE LISÄÄ