Uusi Isuzu D-max ennakkokiertue saapuu Rovaniemelle

Syksy on jo saapunut ja pian saapuu myös talvi. Täysin uusi Isuzu D-Max alkaa myös olla koko ajan lähempänä. Tämän johdosta maahantuoja järjestää ennakkokiertueen, jossa asiakkaamme näkevät autot ja pääsevät tutustumaan uuteen D-Maxiin.

Kiertue saapuu toimipisteeseemme Rovaniemelle tiistaina 10.11.2020 klo 9:30-12.

Uusi D-max

Tehokkuus ja lujuus olivat pääkohdat, joita Isuzu-kehittäjät käyttivät uuden D-MAX-mallin kehitystyön parissa. Tavoitteena oli luoda pienempi kulutus, vallankumouksellinen muotoilu, luokan johtava turvallisuus ja säilyttää samalla D-Max:n hyvät käytännölliset ratkaisut, kuten 3,5 tonnin vetokyky.

D-Max:n LED-lähi- ja kaukoajovalot ja takana kaksoisreunalliset ​​LED-takavalot, antavat valojen muotoilulle ainutlaatuisen ilmeen sekä edessä että takana. Yhteenvetona tämä tarkoittaa, että uutuudella on erittäin korkea varustetaso, enemmän mukavuutta, vahvat tekniset ominaisuudet ja johtava turvallisuus.

Auto itsessään on lujempi, vahvempi, nopeampi ja kestävämpi kuin koskaan. Tämä on auto, jota on ilo ajaa. Auton sisäpuolella on täysin uusi sisustus, jossa on ensiluokkaisia ​​materiaaleja ja yksityiskohtia, kuten: uudet nahkaistuimet, kuljettajan istuinta voidaan säätää 8:aan eri suuntaan ja 8 tai 9 tuumainen audion näyttö.

D-Max on myös varustettu uusilla turvavarusteilla. Kaikkea mukautuvasta vakionopeussäätimestä, automaattijarrutuksesta, kaistavaroittimesta, ESP:stä, risteävän liikenteen varoittimesta, mäkilähtöavustimeen ja paljon muuta.

Lähde: Isuzu. www.isuzu.fi/mallisto

Kiertuekalusto

Maahantuoja on varustellut kiertuetta varten kaksi upeaa uutta D-Maxia:

D-Max Space Cab 163 TDi 4WD 6MT LS, Valencia Orange, jossa lisävarusteet:

• Kumimatto lavalle
• Vetokoukku, kiinteä
• Tekstiilimatot
• 265/60R18 Nokian Hakkapeliitta SUV nastarenkaat

D-Max Double Cab 163 TDi 4WD 6AT LX, Valencia Orange, jossa lisävarusteet:

• Reunallinen lavakaukalo
• Vetokoukku, kiinteä
• Tekstiilimatot
• 265/60R18 Nokian Hakkapeliitta R3 SUV kitkarenkaat

Ennakko-ostajan etu

Kiertueen aikana kaupat tehneille tarjotaan Nokian Hakkapeliitta 245/70R17 8 SUV nastarengaspakettia tai R3 kitkarengaspakettia 17” aluvanteilla hintaan 499 €. Voimassa 15.11. mennessä tehtyihin asiakastilauksiin. Ovh.hinta 1 720 € – 1 814 €. Asiakasetu siis yli 1 200 €!

Jos kiinnostuit ota yhteyttä Juha Sujalaan 0444-999905 tai juha.sujala@ysitienauto.com tai Whatsapilla

Tervetuloa tutustumaan uuteen D-Maxiin Rovaniemelle tiistaina 10.11.2020 klo 9:30-12.