Suzuki Swace – itselataava hybridi

Tyylikäs ja monikäyttöinen Suzuki Swace tulee valloittamaan ostajien sydämet.  Tilava farmariauto on myös ympäristön huomioon ottava itselataava hybridi. Edistyksellinen hybriditekniikka varmistaa, että liikkuminen on miellyttävää ja polttoaineenkulutus sekä sen myötä hiilidioksidipäästö pysyy aina alhaisena.

Swace

Menevän näköinen Suzuki Swace

Dynaaminen ja urheilullinen – Suzuki Swace on näyttävä jokaisesta suunnasta. Swacen keulaan urheilullista ilmettä tuovat moderniin tyyliin sopivat LED-ajovalot, joiden alapuolella on suuri hunajakennomainen jäähdyttäjän säleikkö. Sumuvalot ovat alhaalla kulmissa korostamassa auton leveyttä ja tukevaa otetta tiestä. Muotoilussa ei ole ajateltu vain auton ulkonäköä, vaan samalla on pyritty erittäin alhaiseen ilmanvastukseen.

Suzukin Swacen

Nousevan ikkunalinjan sekä  voimakkaasti taaksepäin virtaavan sivuprofiilin ansiosta Suzuki Swace on sivuprofiililtaan dynaaminen ja voimakas. Tavarankuljetuksen mahdollisuuksia monipuolistavat vakiovarusteisiin kuuluvat kattokiskot on integroitu huomaamattomasti kattoon. Sivulta katsottuna kokonaisuuden viimeistelevät hienostuneet 16-tuumaiset kevytmetallivanteet.   

Suzukin

Kuten jo Swacen sivuprofiili antaa ymmärtää, siinä on paljon tilaa niin matkustajille kuin heidän tavaroilleen. Lähtökohtana on 2,7 metrin akseliväli, joka on melkein samaa luokkaa kuin pykälää suuremmissa autoissa. Kun kori on 4,655 metrin pituinen, niin matkustajille on saatu suunniteltua mukavat oltavat. Pitkittäissuunnassa etu- ja takaistuimien väli on 0,928 metriä. Käytännössä se tarkoittaa, että takana jalkatilat kuuluvat parhaiden joukkoon tässä autoluokassa ja ne kilpailevat myös suurempien automallien kanssa.

Miellyttäviä kilometrejä

Ajamista helpottaa portaattomasti toimiva automaattivaihteisto. Lisäksi Suzuki Swace lähtee hybriditekniikan ansiosta liikkeelle äänettömästi sähköllä. Polttomoottori liittyy mukaan vauhdin kasvaessa tai voimakkaammin kiihdytettäessä. Voimaa on riittävästi leppoisaan liikkumiseen.

Swace on ajettavuudeltaan kehitetty täsmälliseksi, minkä ansiosta matkustusmukavuus on korkealla tasolla. Matala kori ja muun muassa ajoakun sijoittaminen takapenkin alle pudottavat painopisteen hyvin alas. Sen ansiosta korin kallistelu on vähäistä ja meno vakaata.

Jousitus on säädetty hyvään tasapainoon mainion ajettavuuden ja korkeatasoisen mukavuuden suhteen. Edessä on joustintuet ja takana on tavallista hienompi ratkaisu eli kaksoistukivarret. Lisäksi Suzuki Swace on varustettu aktiivisella kääntymisavustajalla (Active Cornering Assist), joka vähentää aliohjautumista kaarteissa jarruttamalla kaarteen sisäpuolisia pyöriä.

Suzuki Swace

Ota yhteyttä Juha Sujalaan 0444-999905 tai juha.sujala@ysitienauto.com tai Whatsapilla

tai lue lisää Suzukista