Töihin meille

Tällä hetkellä haemme Orivedelle huoltoneuvojaa ja varaosamyyjää.

Haemme huoltoneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Oriveden toimipisteeseen. Huoltoneuvoja työskentelee töiden vastaanotossa. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat huolto- ja korjaamotöiden työnjohtaminen, asiakaspalvelu ja töiden hinnoittelu. Tehtävässä hoidat mahdolliset asiakasreklamaatiot ammattimaisesti ja asiakasta kunnioittaen. Huoltoneuvojalta odotamme autojen teknistä tuntemusta, voimassa olevaa ajokorttia, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, asennetta myyntityöhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimista ja huolellista työskentelyä sekä paineensietokykyä. Autofutur-ohjelmiston tunteminen on eduksi. Palkkaus autoalan kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Haemme varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen Oriveden toimipisteeseen. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat varaosien myynti, hyllyttäminen sekä muut myymälän tehtävät. Odotamme sinulta autojen varaosien tuntemista, asennetta myyntityöhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimista ja huolellista työskentelyä. Yleisimpien varaosaohjelmien hallinnan, kuten Partslink24 ja Futursoft, katsomme eduksi. Palkkaus autoalan kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä meille cv:si ja työhakemuksesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Jasmin Hietikko-Kaukola sähköpostitse markkinointi@ysitienauto.com tai puhelimitse 0447099917.