Voit maksaa huollon osamaksulla

Tiesitkö, että meillä voit maksaa huollon myös osamaksulla?

Autohuollossa teemme esimerkiksi:

  • ilmastointihuollot myös R1234YF aineille (käytössä ainakin autoissa vm. 2017 ylöspäin)
  • jarrunesteen vaihdot
  • vaihteiston öljynvaihdot myös huuhtelemalla
  • määräaikashuollot valmistajan vaatimusten mukaisesti
  • pyörien suuntaukset

Pyydä tarjous soittamalla Aleksille 040 7474060 tai huolto.orivesi@fixus.fi.

Osamaksu tarjoaa sinulle joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen aina 5000 euroon asti. Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.

Osamaksu tehdään joko asioidessasi meillä tai voit myös pyytämällä saada osamaksun etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään osamaksun tiliehdot. Huomaathan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt osamaksun tiliehdot siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.


Osamaksu vaatii erillisen luottopäätöksen. Voit lukea enemmän täältä