IKH Orivesi – Työvaateosastomme on nyt entistä kattavampi

IKH Orivesi toimii Ysitien Autossa. Myymälämme työvaateosasto on uudistunut jälleen. Toimimme IKH:n jälleenmyyjänä ja nyt löydät meiltä entistä laajemman valikoiman Helly Hansenin, Patronin ja monien muiden merkkien laadukkaita työvaatteita. Hyllystä löytyy myös laaja valikoima Sievin työkenkiä. Tule sovittamaan laadukkaita työvaatteita ammattitaitoisten myyjiemme opastuksella!

IKH Orivesi työvaatteet työkengät

Työvaatteiden valinta

Työvaatteiden valinnassa on hyvä ottaa huomioon työtehtävien ja omien mieltymysten lisäksi Suomen vaativat ja nopeastikin muuttuvat sääolosuhteet. Eri ammatit asettavat myös erilaisia vaatimuksia työvaatteille. Työskennelläänkö ulkona, jolloin vaatteen veden- ja tuulenpitävyys on ensiarvoisen tärkeää? Entä minkälaisia taskuja tarvitaan ja kuinka paljon, jotta työnteko on mahdollisimman sujuvaa? Kenkien valinnassa on käyttötarkoituksen lisäksi hyvä huomioida kengän kärjen leveys ja korkeus, jotta varpailla on tilaa liikkua. Hyvä työkenkä on myös kevyt, matalakorkoinen, suoralestinen ja ohutpohjainen, jotta kenkä taipuu päkiältä.

Työhyvinvointi alkaa jaloista

Sievin Jalkine valmistaa Sievin työkengät Suomessa. Meillä IKH Orivesi -myymälässä on erittäin monipuolinen valikoima Sievin työjalkineita. Kaikissa Sievi työkengissä on FlexStep-joustopohja, joka auttaa vähentämään selkään ja jalkoihin kohdistuvaa rasitusta sekä vaimentamaan iskuja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Voimme tilata myös Sievin kenkiä kuvastosta, jos hyllystä ei löydy sopivaa mallia.

Patron – työvaatteita suomalaisiin tarpeisiin

Patron on IKH:n oma työvaatemerkki, joka on suunniteltu Suomessa suomalaisiin tarpeisiin ja jonka toimivuus on testattu aidoissa olosuhteissa. Vaatteet ovat kestävyydeltään huippuluokkaa, toiminnallisuudeltaan monipuolisia ja niitä kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden perusteella. Patronilta löydät työvaatteet kaikkiin tarpeisiin ja erilaisiin sääolosuhteisiin. Jos jotain mallia ei hyllystä löydy, niin voimme tilata sen sinulle myymäläämme Patronin kuvastosta. Tilaustuotteet saapuvat myymäläämme jopa kahdessa arkipäivässä.

Helly Hansenilta laatua tekijöille

Helly Hansen valmistaa korkealaatuisia teknisiä ulkovaatteita Pohjolan vaativiin olosuhteisiin niin ammattilaisille kuin vapaa-aikaan. Työvaatteissa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun, hyvään istuvuuteen, suojaaviin ominaisuuksiin ja tyylikkyyteen. Tule tutustumaan myymälämme valikoimaan tai kurkkaa tuotteita kuvastosta. Voimme tilata myös Helly Hansenin tuotteita kuvaston perusteella.

Profiloiduilla työvaatteilla vahvistat yrityksesi brändiä

Meiltä saat työvaatteisiin myös painatus- ja brodeerauspalvelut. Työntekijöiden asianmukaiset ja profiloidut työvaatteet ovat erinomainen tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä ja uskottavuutta sekä vahvistaa yrityksen brändiä. Ne lisäävät myös työntekijöiden yhteisöllisyyttä, työssä viihtymistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Tervetuloa tutustumaan myymälämme uudistuneeseen valikoimaan ja löytämään juuri sinulle sopivat työvaatteet! Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua mielellään.

Lähde:

Rakentaja.fi – Toimivat työvaatteet IKH:lta,

https://www.rakentaja.fi/artikkelit/20388/toimivat_tyovaatteet_ikhlta.htm

Sievi Shop- Sievi työkengät,

https://www.sievishop.fi/sievi-kengat/sievi-tyokengat/c/3/