Matkailuauton vuokraus mielessä – miten toimia?

Onko kesäloma edessä, mutta suunnitelmat vielä avoinna? Vuokraa meiltä asuntoauto tai -vaunu ja lähde elämäsi seikkailulle! Vuokrauskäytössä olevat asuntoautomme tai -vaunumme sopivat niin kaveriporukalle kuin myös perheellekkin ja asuntoautojamme saat ajaa B-kortilla.

Matkailuauton vuokraus kauttamme on vaivatonta. Aloita tiedustelemalla vapaita viikkoja Jadelta: 0400-999 494 tai vuokraus@ysitienauto.com tai Lähetä WhatsApp -viesti. Saavu sovittuna ajankohtana hakemaan asuntoautoa, jolloin teemme sinulle ajoluvan ja hoidetaan maksun. Tämän jälkeen esittelemme matkailuauton käytön ja reissusi voi alkaa. Asuntoautoon tai -vaunuun tutustumiseen on hyvä varata riittävästi aikaa: noin tunti. Meiltä Ysitien Autosta saat mukaasi kuvalliset käyttöohjeet ja lisäksi voit tutustua YouTube-videoista käyttöohjeisiin. Olemme tavoitettavissa 24/7 vuokrauksen ajan, joten voit olla meihin yhteydessä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Matkailuauton vuokraus – huomioi nämä

Mikäli hyppäät ensimmäistä kertaa matkailuauton rattiin tai matkailuauton vuokraus on kyseessä, suosittelemme kuuntelemaan korva tarkkana opastuksemme auton käytöstä ennen tien päälle lähtöä. Erityisen tarkkana kannattaa olla, kun kerromme, mistä täytetään matkailuautoon käyttövettä ja mistä polttoainetta. Virhetäyttö aiheuttaa kalliin korjauksen.

Tärkeimpiä läpikäytäviä toimintoja ovat kaasulaitteiden kuten jääkaapin, lämmityksen ja lieden toimintaperiaatteet. Itselleen olisi hyvä selvittää myös vesijärjestelmän käytön ja lisävuoteen kokoamisen niksit. Sisäistämällä lämmityksen käytön varmistat, että nukut yösi miellyttävässä lämpötilassa. Kaikkiin näihin löydät vaivattomasti apua kuvallisista käyttöohjeista tai YouTube-videoistamme. Matkailuajoneuvolla reissuun aikoville on tarjolla oivia vinkkejä myös liikkuvakoti.fi -sivustolla.

Matkailuauton vuokraus – valttina vapaus

Matkailuautoilun merkittävin valtti matkailutapana on liikkumisen vapaus. Autokunta voi täysin vapaasti valita minne suuntaan lähtee ja missä yönsä viettää. Matkailuautolla pärjää myös ilman leirintäalueen palveluita, joka antaa paljon mahdollisuuksia. Välillä voi olla mukava yöpyä leirintäalueella, jossa pääsee suihkuun ja voi tyhjätä harmaavesisäiliön yms. Leirintäalueita löydät kattavasti ympäri Suomea. Myös sään mukaan voi reittisuunnitelmiin tehdä nopeita muutoksia.

Matkailuauton vuokraus viikoksi tai kahdeksi

Matkailuauton vuokraus ajat vaihtelevat tyypillisesti viikosta kahteen. Vuokrahinta kattaa meillä Ysitien Autossa 2500km/viikko, vakuutuksen sekä astiat, perus keittiövarustuksen, peitot ja tyynyt, vessapaperi ja wc-kemikaalit, tiskiharjat ja siivoustarvikkeet. Voit halutessasi vuokrata matkailuauton tai -vaunun useammaksi viikoksi tai jopa kuukaudeksi. Meille on tietenkin itsestään selvää, että vuokraus tehdään aina kirjallisesti asioista sopien.

matkailuauton vuokraus, asuntoauton vuokraus

Matkailuauton vuokraajista omistajiksi

Matkailuauton vuokraus on oiva tapa tutustua harrastukseen! Vuokraamalla et ole sidoksissa matkailuauton omistamiseen. Toisaalta saatat tykästyä niin paljon, että hankit oman auton. Voit tutustua valikoimaamme uusin tai käytettyihin matkailuautoihin kotisivullamme.

Kysy vapaita viikkoja asuntoauton vuokraukseen: 0400-999 494 tai vuokraus@ysitienauto.com tai Lähetä WhatsApp -viesti.

Tutustu vuokraushinnastoomme

Huom! Viikko 26 (v.2023) on varattu!