Matkailuauton tai matkailuvaunun vuokraus – kalusto

Ovatko lomasuunnitelmat vielä avoinna? Matkailuauton tai matkailuvaunun vuokraus kauttamme on vaivatonta. Vuokraa asuntoauto tai -vaunu ja lähde elämäsi seikkailulle! Vuokrauskäytössä olevat asuntoautomme ja -vaunumme sopivat niin kaveriporukalle kuin perheille ja asuntoautojamme saat ajaa B-kortilla.

Vuokrattavissa oleva kalustomme:

Auto1: Ford CI Elliot 79M – matkailuauto kerrossängyllä

Upea Ford Ci Elliot 79M hyvillä varusteilla: aurinkopaneeli, peruutuskamera, markiisi, ilmastointi ajotilassa ja tilava takatalli. Auto on rekisteröity 5:lle ja vuodepaikkoja on jopa 8:lle aikuiselle. Autossa on kerrosparisängyt, alkovissa parivuode ja keittiöryhmästä saa pienen parivuoteen. Ci Elliotin korkealaatuiset vuoteet takaavat hyvät yöunet! Matka taittuu mukavasti, sillä autossa on vakionopeudensäädin ja sinua kuljettaa tehokas 2.0 TDCI 170HV moottori. Polttoaineena on diesel ja auto on manuaalivaihteinen. Ajettavissa B-kortilla. Tässä autossa on tyylikkäät puuvapaat materiaalit ja tilaa on runsaasti.

Tämä matkailuauto sopii niin lapsiperheille kuin tilaa tarvitsevalle pariskunnallekin.

Tämän auton haku ja palautus Lempäälästä (Areenakatu 12) maanantaisin. Vuokraamme kesällä vähintään viikoksi kerrallaan.

Auto2: Ford CI Elliot 65xt – matkailuauto parivuoteella

Loistava Ford Ci Elliot 65xt hyvillä varusteilla: aurinkopaneeli, peruutuskamera, markiisi, ilmastointi ajotilassa ja iso takatalli. Auto on rekisteröity 5:lle ja vuodepaikkoja samalle määrälle. Autossa on saarekevuode ja sähköllä laskeva yläparivuode. Lisäksi ruokailuryhmästä saa tehtyä vuoteen. Ci Elliotin korkealaatuiset vuoteet takaavat hyvät yöunet! Matka taittuu mukavasti, sillä autossa on vakionopeudensäädin ja sinua kuljettaa tehokas 2.0 TDCI 170HV moottori. Polttoaineena on diesel ja auto on manuaalivaihteinen. Ajettavissa B-kortilla. Tässä autossa on tyylikkäät puuvapaat materiaalit.

Tämä matkailuauto sopii niin tilaa tarvitsevalle pariskunnalle kuin kaveriporukallekin. Tämän auton haku ja palautus Orivedeltä (Teollisuustie 23) keskiviikkoisin. Vuokraamme kesällä vähintään viikoksi kerrallaan.

HUOM! Markiisi ja tv on asennettu kuvien ottamisen jälkeen!

Viikkohinta matkailuauto: 1300 € / 2500 km. Hinta sisältää:

 • Täysvastuuvakuutus 1500 € omavastuulla
 • Wc-kemikaalit, wc-paperi
 • TV, digiboksi
 • Perus keittiövarustus ja astiasto
 • Vuodevaatteet(tyynyt,peitot)
 • Johtokela ja kylkijohto
 • Auton ulkopesu käytön jälkeen
 • Kahvinkeitin
 • Pyöräteline
 • Perusteellinen opastus ajoneuvon käytöstä ja kirjalliset sekä kuvalliset ohjeet mukaan
 • Mahdollisuus jättää oma auto meille säilytykseen vuokrauksen ajaksi
 • Olemme myös tavoitettavissasi 24/7 ongelmatilanteita ja kysymyksiä varten!

Haku ja palautus Lempäälän/Oriveden toimipisteestämme. Vuokraaja saa matkailuauton käyttöönsä vuokrauksen alkamispäivänä klo 15-16. Vuokraajan on palautettava matkailuauto vuokrauksen päättymispäivänä viimeistään klo 12.  Matkailuauto on palautettava tankattuna, siivottuna ja wc tyhjennettynä.  Matkailuautossa tupakointi ja lemmikkieläinten pito on ehdottomasti kielletty.

Vaunu1: Knaus Sport 500KD – matkailuvaunu kolmikerrossängyllä Viikkohinta: 700 €

Vuokrataan uusi erittäin hyvillä varusteilla oleva Knaus matkailuvaunu. Käytännöllinen vaikkapa lapsiperheelle. Vaunussa on kolmikerrossänky, parivuode ja ruokailuryhmästä saa vuoteen kahdelle. Vaunussa on kitkavetopää, kasettiverhot ikkunoissa, 45 L kiinteä tuorevesisäiliö, 12V ilmankierrätysjärjestelmä ja Trumatic ilmakeskuslämmitys. Kokonaismassa: 1400 kg, omamassa 1280 kg.

Tämän vaunun haku ja palautus Lempäälästä (Areenakatu 12) maanantaisin. Vuokraamme kesällä vähintään viikoksi kerrallaan.

Vaunu2: Knaus Sport 450 FU – matkailuvaunu parivuoteella Viikkohinta: 550 €

Tyylikäs Knaus Sport 450 FU matkailuvaunu! Parivuode ja lisäksi ruokailuryhmästä saa vuoteen. Vaunussa on trumatic varioheat e-kit ilmakeskuslämmitys, sähköpatruuna, lattialämmitys ja lämminvesi. Kokonaismassa 1300 kg, omamassa 1000 kg.

Tämän vaunun haku ja palautus Orivedeltä (Teollisuustie 23) keskiviikkoisin. Vuokraamme kesällä vähintään viikoksi kerrallaan.

Hintoihin sisältyy:

 • Täysvastuuvakuutus 1500 € omavastuulla
 • Wc-kemikaalit ja wc-paperi
 • TV ja digiboxi
 • Peruskeittiövarustus ja astiasto
 • Vuodevaatteet (tyynyt ja peitot)
 • Johtokela ja kylkijohto
 • Vaunun ulkopesu käytön jälkeen
 • Kahvinkeitin
 • Pyöräteline
 • Perusteellinen opastus vaunun käytöstä ja kirjalliset sekä kuvalliset ohjeet mukaan
 • 24/7 tuki ongelmatilanteita ja kysymyksiä varten

Lähde unohtumattomalle kesäreissulle uudella Knaus matkailuvaunulla!

Haku ja palautus Lempäälän/Oriveden toimipisteestämme. Matkailuvaunun vuokraus alkaa sovittuna päivänä klo 15-16. Vuokraajan on palautettava matkailuvaunu vuokrauksen päättymispäivänä viimeistään klo 12.  Matkailuvaunu on palautettava siivottuna ja wc tyhjennettynä.  Matkailuvaunussa tupakointi ja lemmikkieläinten pito on ehdottomasti kielletty.

Yhteydenotot:

Matkailuauton tai matkailuvaunun vuokraus kauttamme on vaivatonta. Aloita tiedustelemalla vapaita viikkoja vuokrausvastaavaltamme puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsApp:ssa. Saavu sovittuna ajankohtana hakemaan asuntoautoa, jolloin teemme sinulle ajoluvan ja hoidamme maksun. Tämän jälkeen esittelemme matkailuauton käytön ja reissusi voi alkaa. Asuntoautoon tai -vaunuun tutustumiseen on hyvä varata riittävästi aikaa, tunnin verran. Meiltä Ysitien Autosta saat mukaasi myös kuvalliset käyttöohjeet ja lisäksi voit tutustua YouTube-kanavallamme asuntoautojen ja -vaunujen käyttöohjeisiin. Olemme tavoitettavissa vuokrauksen ajan 24/7, joten voit olla meihin yhteydessä mahdollisissa ongelmatilanteissa mihin aikaan tahansa.

Jola Hietikko-Kaukola

Vuokrausvastaava, IKH-myyjä

0400 999 494

vuokraus@ysitienauto.com

Lähetä WhatsApp -viesti