Matkailuautot ja -vaunut

Tutustu ja ota yhteyttä Caravan-myyntiimme. Autot, veneet ja moottoripyörät käyvät vaihdossa myös matkailuautoihin!

Ci Elliot -matkailuautot

Uudet Ford CI ELLIOT -matkailuautot ovat esillä Ylöjärven myymälässämme ja saatavilla nopealla toimituksella. Varastostamme löytyvät puoli-integroidut ja alkovimallit. Elliotit soveltuvat erinomaisesti pohjoismaiden talveen. Puuvapaa komposiittirunko ja hyvät lämpö- ja äänieristykset toimivat kaikissa sääolosuhteissa.

Kaikki Ylöjärvellä myynnissä olevat uudet autot sisältävät Finlandia- ja Scandinavia-paketin. Finlandia -paketti: Combi C6 EH kaasu/sähkölämmitin CP Plus ohjauspaneelilla, aurinkopaneeli, maalattu puskuri, peruutuskamera, 170 Hv, kattoikkuna, TV-teline. Scandinavia-paketti: harmaavesisäiliö eristetty ja lämmitettävässä tilassa, sähkölämmitteiset putkistot, ulkorappu eristetty, ohjaamon Remis-pimennysverhot. Lisäksi autoissa on lattialämmitys ja radio DAB Bluetooth (sis. USB).

Ci Kyros -retkeilyautot

Uudet Fiat CI Kyros -retkeilyautot ovat esillä Ylöjärven myymälässämme ja saatavilla nopealla toimituksella. Kyros-retkeilyautot sopivat hyvin Suomen vaihtelevaan ilmastoon. Ne ovat näppärän kokoisia, joten sopii vaikka ainoaksi autoksi kaikkiin ajoihin. Kyroksissa on tyyliä ja laatua jopa vaativaankin makuun.

Weinsberg-retkeilyautot ja -vaunut

Näytä autot

Weinsbergin uudet Fire-sarjan ketterät Carabus -retkeilyautot löytyvät myös meiltä. Autot ovat laadukkaita ja niissä on erittäin toimivia ratkaisuja. Vain meiltä on saatavana uusi korkeampi malli, jossa kaksi täyskokoista parivuodetta! Meiltä löydät myös uudet WEINSBERG-vaunut. Saatavilla nopealla toimituksella.

Knaus-matkailuautot ja -vaunut

Näytä autot

Uudet Knaus-matkailuautot ja -vaunut ovat esillä Ylöjärven myymälässämme ja saatavilla nopealla toimituksella.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä Caravan-myyjäämme Marko Mäkiseen (0444-999908) tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Renkaan vaihto -miten se sujuu?

6.4.2021
Renkaan vaihto -miten se sujuu?

Moni autoilija haluaa hoitaa renkaan vaihdon itse, eikä syytä huoleen, jos homman osaa. Osaamattomuus tai myös huolimattomuus voivat kuitenkin käydä kalliiksi. Vaaran paikkoja ovat esimerkiksi: auton…


LUE LISÄÄ