Suzuki – aina oikea neliveto

Suomen säätä et voi valita, Suzukin voit

Kaupungissa, maantiellä, maastossa ja talviliukkailla allasi on aina oikea auto, jos se on Suzuki. Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana.

Turvallista etenemistä

Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu auto on omassa elementissään.

Suzuki TEHDASTAKUU 3 vuotta tai 100 000 km, ensin täyttyvä
12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU 
3 VUODEN MAALITAKUU

suzuki vitara

Uusi Suzuki Vitara – Nyt itselataavana hybridinä

Suomen suosituin kompakti nelivetoinen katumaasturi!

Vitara on kiitelty neliveto, joka on nyt saatavilla taloudellisella automaattivaihteisena itselataavana hybridinä. Vitaran runsas vakiovarustelu ja kattava turvavarustelu yllättävät vaativammankin autoilijan. Törmäystestissä Vitara on saanut täydet viisi tähteä. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit!

Suzuki Vitara on neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Se on Suomen ylivoimaisesti eniten myyty nelivetoinen kompakti katumaasturi. Tule ja koe Suzukin erinomaisuus! 

Voit lukea lisää Suzuki Vitara hybrid -mallistosta tästä

Hybridimallit:

MANUAALIVAIHTEISTO:
1.4 BOOSTERJET 2WD GL+ 6MT HYBRID
1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6MT HYBRID
1.4 BOOSTERJET 4WD GLX+SR 6MT

AUTOMAATTIVAIHTEISTO:
1.5 HYBRID 2WD GL+ 6AGS-aut.
1.5 HYBRID 4WD GL+ 6AGS-aut.
1.5 HYBRID 4WD GLX+SR 6AGS-aut.

Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit.

Suzuki vaihtoauto vaihtoautot vitara neliveto

TÄYSIN UUSI SUZUKI SWIFT – Allgrip auto jokaiseen vuodenaikaan

Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansioista Swift erottuu joukosta. Swiftille on tunnusomaista mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat kylkilinjat. Moneen mukautuva Swift löytää tien sydämeesi! Swiftissa on taloudellinen K12D DUALJET-moottori sekä paljon varusteita. Nyt myös Swift automaatissa on hybridijärjestelmä.

Katso esite tästä

Suzuki vaihtoauto vaihtoautot swift

SUZUKI ACROSS 4×4 PLUG-IN HYBRID

Suzuki -malliston lippulaivaksi saapuu aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki -malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

Älä seuraa muita, vaan ole omanlaisesi. Suzuki Acrossissa yhdistyvät katumaasturin särmikkäät piirteet, urheilulliset yksityiskohdat ja erottuva keula – tämä auto huomataan.

Uusi Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid on moderni kaupunkimaasturi, jonka Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan ajonautinnon taloudellisuudesta tinkimättä. Polttoaineen yhdistetty kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vain 1,0 l/100km ja 22 g/km WLTP-normilla mitattuna. Jätä rajoitteet muille, Suzuki Acrossissa sinun ei tarvitse tehdä kompromissia suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä.

Lue lisää Suzuki Acrossista täältä

Katso esite tästä

Suzuki Jimny

Suuren suosion saavuttanut Jimny palaa Euroopan markkinoille LCV-versiona eli kaksipaikkaisena pakettiautona. Jimny LCV on saatavissa yhtenä versiona: 1.5 VVT 4WD GL 5MT TWO-SEATER    28 990 €.  Jimny LCV:ssä tärkeät asiat säilyvät ennallaan, Jimny on jatkossakin aito maasturi, jossa on erillinen tikapuurunko, kytkettävä neliveto ja alennusvaihde.

suzuki vaihtoauto vaihtoautot

Suzuki Jimnyn ulkonäkö korostaa auton mainioita maasto-ominaisuuksia. Käytännöllisen muotoilun, tasaisen konepellin ja pystyn tuulilasin ja sivuikkunoiden ansiosta Jimnyn kulmat on helppo arvioida niin vaikeassa maastossa ajettaessa kuin kaupungissa pysäköitäessä. Mustat puskurit ja lokasuojien kaarilistat suojaavat maalipintaa naarmuilta ja kiveniskuilta. Pyöreät ajovalot ja suuntavilkut ovat tuttuja aikaisemmista Jimnyistä. Pystyt sivuikkunat ehkäisevät tehokkaasti lumen kasautumista ja tasaiselta katolta sekä konepelliltä on helppo pudottaa lumet talvella. Katolla olevat vesikourut estävät veden tippumisen autoon noustaessa sadesäällä. Takavalot on sijoitettu puskuriin lastausaukon leveyden maksimoimiseksi.

Katso Suzukien hinnasto tästä

Kysy lisää automyyjältä: Juha Sujala 0444-999905 tai juha.sujala@ysitienauto.com tai Lähetä WhatsApp -viesti

Lue lisää Suzukista täältä