Suzuki

Suzuki

Kaupungissa, maantiellä, maastossa ja talviliukkailla allasi on aina oikea auto, jos se on Suzuki. Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana.

Turvallista etenemistä

Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu auto on omassa elementissään.

TEHDASTAKUU 3 vuotta tai 100 000 km, ensin täyttyvä
12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU 
3 VUODEN MAALITAKUU

Vitara

Suzuki Vitara on neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Vitara on Suomen ylivoimaisesti eniten myyty nelivetoinen kompakti katumaasturi. Törmäystestissä Vitara on saanut täydet viisi tähteä. Vitaran AllGrip Select -nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu yllättävät vaativankin autoilijan. AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Tule ja koe Suzukin erinomaisuus! 

Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit.

SUZUKI VITARAAN AUTOMAATTIVAIHTEISTO ERIKOISHINNALLA! ETU JOPA 2400 €! Katso tarjoukset täältä

VITARA AUTOMAATTI ALK.  24 589 €

TÄYSIN UUSI SUZUKI SWIFT – Allgrip auto jokaiseen vuodenaikaan

Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansiosta Suzuki Swift erottuu joukosta. Uusi, moneen mukautuva, Suzuki Swift löytää tien sydämeesi! Suzuki Swiftin tuoma ajokokemus ei tunne loppua, sillä Suzuki on käyttänyt vuosikymmenten aikana kerryttämän tietotaidon Swiftin ajettavuuteen. Täysin uuden perusrakenteen ja jousituksen ansiosta Suzuki Swift tuntuu ketterältä ja vaivattomalta ajaa.

UUSI SUZUKI ACROSS 4×4 PLUG-IN HYBRID

Suzuki-malliston lippulaivaksi saapuu aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki-malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

Älä seuraa muita, vaan ole omanlaisesi. Acrossissa yhdistyvät katumaasturin särmikkäät piirteet, urheilulliset yksityiskohdat ja erottuva keula – tämä auto huomataan.

Uusi Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid on moderni kaupunkimaasturi, jonka Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan ajonautinnon taloudellisuudesta tinkimättä. Polttoaineen yhdistetty kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vain 1,0 l/100km ja 22 g/km WLTP-normilla mitattuna. Jätä rajoitteet muille, Acrossissa sinun ei tarvitse tehdä kompromissia suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä.

Kysy lisää automyyjältä: Juha Sujala 0444-999905 

Lue lisää Suzukista täältä

Joulukalenterin ensimmäinen luukku

29.11.2020
Joulukalenterin ensimmäinen luukku

Ysitien Auton kanta-asiakkaiden joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa tänään! Jokaisena adventtisunnuntaina tulee uusi tarjous, joka on voimassa 31.12 saakka. Ensimmäinen tarjous: kaikki joulukuun…


LUE LISÄÄ