Suzuki – aina oikea neliveto

HUIPPUVARUSTELTUUN SWACE GLX:ÄÄN NYT 3500 € LISÄALENNUS JA KORKO 0% + KULUT

TALOUDETALOUDELLINEN ITSELATAAVA HYBRIDIUUTUUS SWACE HYBRID GLX  32 190 €  29 190 € tai 299 €/kk ILMAN KÄSIRAHAA*

Lue lisää Swacesta tästä

SWACE 1,8 HYBRID GLX CVT-aut 29 190 € (31 590 € + 600 € toimituskulut – 3 000 € alennus).
CO2 (WLTP) 103 g/km, EU-yhd. kulutus 4,5 l/100km (WLTP). Takuu 3 vuotta tai 100 000 km.

*Rahoitusesimerkki: auton hinta esim. 29 190 €, vaihtoauto/käsiraha 0 €, rahoitettava osuus 29 380 €, perustamiskulu 190 €, rahoitusaika 72 kk (max. 72 kk), käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 299,46 €, viimeinen suurempi erä 8 757 €. Todellinen vuosikorko 0,73%. Luottokustannukset 838 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 30 028 €. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Normaali luottopäätöskäytäntö. Rahoitus edellyttää rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Kuvan auto vakiovarustein.

swace vaihtoauto

Suomen säätä et voi valita, Suzukin voit

Kaupungissa, maantiellä, maastossa ja talviliukkailla allasi on aina oikea auto, jos se on Suzuki. Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana.

Turvallista etenemistä

Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu auto on omassa elementissään.

Suzuki TEHDASTAKUU 3 vuotta tai 100 000 km, ensin täyttyvä
12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU 
3 VUODEN MAALITAKUU

Suzuki vaihtoauto vaihtoautot vitara neliveto

Uusi Suzuki Vitara – Nyt myös Hybridinä

Suzuki Vitara on neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Suzuki Vitara on Suomen ylivoimaisesti eniten myyty nelivetoinen kompakti katumaasturi. Törmäystestissä Vitara on saanut täydet viisi tähteä. Suzuki Vitaran AllGrip Select -nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu yllättävät vaativankin autoilijan. AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Tule ja koe Suzukin erinomaisuus! 

Voit lukea lisää uudesta Suzuki Vitarasta tästä

Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit.

TÄYSIN UUSI SUZUKI SWIFT – Allgrip auto jokaiseen vuodenaikaan

Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansiosta Suzuki Swift erottuu joukosta. Uusi, moneen mukautuva, Suzuki Swift löytää tien sydämeesi! Suzuki Swiftin tuoma ajokokemus ei tunne loppua, sillä Suzuki on käyttänyt vuosikymmenten aikana kerryttämän tietotaidon Swiftin ajettavuuteen. Täysin uuden perusrakenteen ja jousituksen ansiosta Suzuki Swift tuntuu ketterältä ja vaivattomalta ajaa.

Suzuki Swift

UUSI SUZUKI ACROSS 4×4 PLUG-IN HYBRID

Suzuki -malliston lippulaivaksi saapuu aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki -malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

Älä seuraa muita, vaan ole omanlaisesi. Suzuki Acrossissa yhdistyvät katumaasturin särmikkäät piirteet, urheilulliset yksityiskohdat ja erottuva keula – tämä auto huomataan.

Uusi Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid on moderni kaupunkimaasturi, jonka Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan ajonautinnon taloudellisuudesta tinkimättä. Polttoaineen yhdistetty kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vain 1,0 l/100km ja 22 g/km WLTP-normilla mitattuna. Jätä rajoitteet muille, Suzuki Acrossissa sinun ei tarvitse tehdä kompromissia suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä.

Lue lisää Suzuki Acrossista täältä

Suzuki Jimny

Suuren suosion saavuttanut Jimny palaa Euroopan markkinoille LCV-versiona eli kaksipaikkaisena pakettiautona. Jimny LCV on saatavissa yhtenä versiona: 1.5 VVT 4WD GL 5MT TWO-SEATER    28 990 €.  Jimny LCV:ssä tärkeät asiat säilyvät ennallaan, Jimny on jatkossakin aito maasturi, jossa on erillinen tikapuurunko, kytkettävä neliveto ja alennusvaihde.

suzuki vaihtoauto vaihtoautot

Suzuki Jimnyn ulkonäkö korostaa auton mainioita maasto-ominaisuuksia. Käytännöllisen muotoilun, tasaisen konepellin ja pystyn tuulilasin ja sivuikkunoiden ansiosta Jimnyn kulmat on helppo arvioida niin vaikeassa maastossa ajettaessa kuin kaupungissa pysäköitäessä. Mustat puskurit ja lokasuojien kaarilistat suojaavat maalipintaa naarmuilta ja kiveniskuilta. Pyöreät ajovalot ja suuntavilkut ovat tuttuja aikaisemmista Jimnyistä. Pystyt sivuikkunat ehkäisevät tehokkaasti lumen kasautumista ja tasaiselta katolta sekä konepelliltä on helppo pudottaa lumet talvella. Katolla olevat vesikourut estävät veden tippumisen autoon noustaessa sadesäällä. Takavalot on sijoitettu puskuriin lastausaukon leveyden maksimoimiseksi.

Kysy lisää automyyjältä: Juha Sujala 0444-999905 tai juha.sujala@ysitienauto.com tai Lähetä WhatsApp -viesti

Lue lisää Suzukista täältä