Vaikka syksy tekeekin jo tuloaan, ei ole liian myöhäistä lähteä reissuun! Meiltä löydät kattavan valikoiman Ford CI Elliot matkailuautoja.

CI on pitkät perinteet omaava Italian johtava matkailuajoneuvovalmistaja. Se valmistaa alkovi-, puoli-integroituja- ja integroituja matkailuautoja sekä retkeilyautoja  Fordin ja Fiatin alustoille 39 vuoden kokemuksella. Merkki menestyksen avain Euroopassa on ollut hyvän laadun ja Italialaisen designin aistikas yhdistelmä kytkettynä erittäin kilpailukykyiseen hinnoitteluun.

Merkki on panostanut vahvasti Scandinavian markkinoihin. Kaikissa Suomeen tuotavissa Elliot-autoissa on Truma Combi 6E -lämmitin, lattialämmitys, lämmitetty ja eristetty harmaavesisäiliö ja 120 W aurinkopaneeli. Latttian vahvuus on 54 mm, seinien ja katon 31 mm. Eristemateriaalina on styrofam-vaahto. Myös sisääntuloportaassa ja lokasuojissa on lisäeriste. Katto, seinä ja pohjaelementti on pinnoitettu lasikuidulla.
CI Elliot on täysin puuvapaalla rakenteella oleva matkailuauto.

Kunnollinen ilmankierto, joka on tasaisen lämmön perusedellytyksiä on hoidettu CI-autoissa asianmukaisella tavalla. Seinäosastojen väliin on jätetty ilmarako, joka varmistaa tasaisen ilmankierron ja tuuletuksen sekä estää tehokkasti kondenssikosteuden muodostumista.

Elliot -autot ovat hiljaisia. Paksu seinä- ja lattiaelementti eristävät hyvin ääntä, lisäksi alapohjan ja alustarungon välissä on resonanssiäänen välittymisen katkaisevat välikappaleet.

Autoissa on korin värinen etupuskuri ja peruutuskamera. Suuri pohjaratkaisujen määrä, moottoroidut flex-space takasängyt sekä puoli-integroitujen autojen nostovuoteet mahdollistavat lukemattomat tilaratkaisut.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja aloita oma seikkailusi!

Artikkeli on julkaistu alunperin liikkuvakoti.fi sivustolla ( https://liikkuvakoti.fi/ci-vm-2020/ )