Olemme aloittaneet uusien autojen myynnin Rovaniemen toimipisteessä. Merkkeinä ovat Suzuki, Isuzu ja Ssangyong.

Suzukin jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet Suzukin laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli esiteltiin Japanissa vuonna 1970. (Lähde: Suzuki.fi)

Suzukin arvostetun nelivetoteknologian uusin sukupolvi, AllGrip-nelivetojärjestelmä, varmistaa vakauden erilaisissa tie- ja keliolosuhteissa. Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Suzukin nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Suzukilla kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu Suzuki on omassa elementissään. (Lähde: Suzuki.fi)

Isuzu Motors Limited on Japanin vanhin ajoneuvovalmistaja – perustettu vuonna 1916. Dieselmoottorien valmistajana Isuzu Motors Limited on maailman suurin. Maailman johtavat auto- ja raskaankaluston valmistajat sekä teollisuus ovat valinneet voimalähteikseen Isuzun dieselmoottorit niiden suorituskyvyn ja pienen kulutuksen ansiosta. Yli 23 miljoonan valmistetun dieselmoottorin kokemuksella Isuzu tietää mitä valmistaa. (Lähde: Izuzu.fi)

 Nykyään Isuzulla on toimintaa jo yli sadassa maassa globaalisti ja se on markkinajohtaja monissa segmenteissä. Isuzun pääkonttori sijaitsee Tokiossa Japanissa ja Euroopan pääkonttori sekä dieselmoottoreiden kehitys- ja tutkimuslaitos on Frankfurtin lähellä Saksassa. Isuzulla on tuotantolaitoksia mm. Japanissa (Fujisawa, Toshigi ja Hokkaido), Thaimaassa, USA:ssa, Indonesiassa ja Puolassa. (Lähde: Izuzu.fi)

SsangYong, Etelä-Korean vanhin automerkki, on erikoistunut nelivetoisiin maastoautoihin ja katumaastureihin. SsangYongin tuotteet tunnetaan vahvoina, luotettavina ja käytännöllisinä autoina, joiden ominaisuudet on suunniteltu vaativaa käyttöä silmällä pitäen. SsangYongin erikoistuminen SUV- ja nelivetomalleihin tarkoittaa sitä, että suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaan autot täyttävät korkeimmatkin laatu- ja käytettävyysvaatimukset. Tästä osoituksena SsangYong myöntää autoilleen Suomessa takuun viideksi vuodeksi tai 150 000 km asti. Myös autojen vetopainot kertovat, että SsangYong on tehty suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Voimakkaat moottorit, alhainen melutaso, käytössä ylivoimainen neliveto ja laadukas viimeistely sekä hyvä varustelutaso takaavat ajamisen helppouden ja mukavuuden. (Lähde: Ssangyong.fi)