Oriveden myymälämme on uudistunut!

 

Työvaateosastoltamme löydät nyt entistä laajemman valikoiman Helly Hansenin, Patronin ja muiden merkkien laadukkaita työvaatteita.

Aukioloajat

Sijainti

Kuulumme IKH-jälleenmyyjäketjuun

Ysitien Auto Oy on IKH-jälleenmyyjä. IKH :n lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoimaa löytyy muun muassa perinteistä rautakauppatavaraa, työkaluja, koneita ja laitteita, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, suojaimia, työvaatteita, hanskoja ja perävaunuja tarvikkeineen. Laajensimme keväällä 2023 IKH-myymäläämme entistä suuremmaksi, jotta pystyisimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin.

 

Aiempi laajennuksemme tapahtui elokuussa 2020. Asiakkaillemme on tarjolla Isojoen Konehallin päävaraston koko tuotevalikoima ja pyrimme pitämään valikoimamme myymälässäkin laajana. Kaikkea ei tietenkään ole hyllyssä, mutta meille tulee keskusvarastolta kuorma useasti viikossa, joten tarvitsemansa saa tilaamalla todella nopeasti.

 

Valikoimasta löytyy talvi- ja kesävaatteita aikuisille sekä myös lapsille. Myymälässämme pääset sovittamaan vaatteita ja lisäksi voimme tilata kuvaston vaatteita pyydettäessä. Halutessaan vaatteisiin voi painattaa tai brodeerata yrityksen logon tai työntekijän nimen. Meiltä löydät myös hyvän valikoiman Sievin työkenkiä. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Myös Sievin kenkiä voimme tilata, mikäli hyllystä ei löydy sopivia.

 

IKH -ketjun tukevana kivijalkana toimii yli 50-vuotias maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:sta eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

 

Historiansa alusta alkaen IKH :n periaatteina ovat olleet luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja kestävä yhteistyö. Myös laadun merkitys yritysmaailmassa kasvaa jatkuvasti. Me IKH -jälleenmyyjinä haluamme vastata asiakkaidemme odotuksiin entistäkin laadukkaammilla tuotteilla ja aidosti asiantuntevalla palvelulla. Uskomme, että kestävällä yhteistyöllä saavutamme tavoitteemme – se on tärkein voimavaramme tänään ja tulevaisuudessa!

 

Katso ajankohtaiset tarjouslehdetPatronin työvaatteet tai HellyHansenin työvaatteet!

 

Mikäli sinä tai työntekijäsi asioitte meillä usein, voitte avata tilin, jolloin tuotteenne laskutetaan teiltä kerran tai kahdesti kuukaudessa. Tämä helpottaa päivittäistä asiointianne! Kysy lisää myyjiltä.