Varaosamyynti

Aukioloajat

Autohuolto ja -korjaamo, pikahuolto, rengaspalvelut

Sijainti

Laaja valikoima autojen varaosia ja tarvikkeita

Myymälästämme löydät alkuperäiset tai alkuperäisiä vastaavat autojen varaosat ja tarvikkeet kaikille merkeille ja malleille. Valikoimistamme löytyvät myös erilaiset työkalut, koneet ja laitteet niin harraste- kuin myös ammattikäyttöön. Kuulumme myös IKH-jälleenmyyjäketjuun, joten tuotevalikoimastamme löytyy muun muassa perinteistä rautakauppatavaraa, työkaluja, koneita ja laitteita, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, suojaimia, työvaatteita ja perävaunuja tarvikkeineen.

Olemme osa Fixus autokorjaamo- ja varaosaliikeketjua, joka on Suomen kattavin autovaraosien, -lisävarusteiden sekä huolto- ja korjauspalveluiden jakeluketju. Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Huollot, korjaukset, varaosat, lisävarusteet ja paljon muuta kaikkiin merkkeihin, takuu säilyttäen.

Lue uusin Fixus-lehti täältä

Fixus on valittu Suomen
luotetuimmaksi autokorjaamoketjuksi

Fixus-ketju on valittu vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki (Trusted Brand) -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi autohuolto- ja korjaamoketjuksi 2024.

Fixus-ketjulle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Fixus-ketjulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia.

 

Palvelu-Avainlipun saaneella yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto, ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Laadukasta palvelua ja nopeat toimitukset

Pidämme yllä korkeaa palvelutasoa, jonka ansiosta tuotteet ovat nopeasti kuluttajan saatavilla. Tässä onnistumme Fixus-ketjun vahvan varaston, pitkälle vietyjen tilausjärjestelmien ja saumattoman logistiikan avulla. Omassa varastossamme Orivedellä on lähes 30 000 tuotetta, ja tilauksesta toimitamme tuotteet jopa 500 000 tuotteen valikoimasta päivän toimitusajalla. Varaosamyyjämme löytävät tarvitsemasi osat vankan ammattitaitonsa ansiosta. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme haluttuun suuntaan. Varaosamyynti palvelee arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 9-15.

 

Olemme myös Autoduden ja Autoglymin autonhoitotuotteiden jälleenmyyjä!

Varaosien tilaukset ja yhteydenotot

Marko Leppänen

Varaosamyyjä

Severi Röman

Tukkumyyjä (Fixus)

Pasi Paavola

Tukkumyyjä (Fixus)

Timo Laitamäki

Varaosamyyjä

Jola Hietikko-Kaukola

Vuokrausvastaava, IKH-myyjä

Fixus autokorjaamo- ja varaosaliikeketju

Olemme osa Fixus autokorjaamo- ja varaosaliikeketjua, joka on Suomen kattavin autovaraosien, -lisävarusteiden sekä huolto- ja korjauspalveluiden jakeluketju.