Neliveto matkailuauto antaa enemmän vapauksia, koska sillä pystyy liikkumaan helpommin ympärivuotisesti. Haaveiletko lomasta luonnon keskellä kaukana perinteisistä pysäköintipaikoista ja leirintäalueista? Kun allasi on neliveto matkailuauto, taittuvat päällystämättömät pikkutietkin paremmin kuin tavallisella matkailuautolla.

Liikkeellelähdön nopeus on neliveto matkailuauton suurimpia etuja. Liukkaalla tiellä neliveto saa paremmin pidon, eikä jää sutimaan. Tietysti myös nelivetoisella ajoneuvolla tulee ajaa keliolosuhteiden mukaisesti, sillä jarrutusmatka ja auton käyttäytyminen mutkissa voi yllättää.

Mikäli ajelet matkailuautolla ympärivuotisesti ja tiedät parkkeeraavasi talvisin esimerkiksi tien reunaan tai ajelevasi auraamattomilla teillä, on neliveto matkailuauto järkevä valinta. Näin voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät, että nelivedolla matka jatkuu aamullakin muitta mutkitta. Neliveto matkailuauto on usein kalliimpi kuin kaksivetoinen, mutta neliveto on varma valinta haastavissa ajo-olosuhteissa.

neliveto matkailuauto

Esimerkiksi meillä Ysitien Autossa myynnissä oleva Knaus van ti plus 650 meg on nelivetoinen matkailuauto, joka vie sinut paikkoihin mihin ei tavallinen matkailuauto välttämättä pääse. Varustukseen kuuluu jo valmiiksi VW Crafterin 4Motion-neliveto alusta 8-portaisella automaattivaihteistolla. Knaus van ti plus 650 meg on rekisteröity kolmelle ja nukkumapaikkoja löytyy samalle määrälle.

neliveto matkailuauton

Knaus van ti plus 650 meg asumisosan tilat on suunniteltu kahden ihmisen tarpeet edellä. Takaosassa sijaitsevat erillisvuoteet voi halutessaan yhdistää välikappaleella kolmen hengen yhteiseksi sängyksi. Normaalisti erillisvuoteisiin noustaan lattian porrastuksella, mutta kolmen hengen sänkyyn nousemiseen tarvitaan irrotettavia tikkaita. Vuoteen molemmin puolin löytyy lukuvalot.

Keittiössä on kolmiliekkinen liesi ja mukavasti säilytystilaa leveissä vetolaatikoissa. Pöytätilaa saa lisättyä esiin taitettavalla lisätasolla lieden viereen. Oleskelutilan pöytä on oikein sopiva jopa neljälle hengelle. Kuskin ja repsikan penkit saa käännettyä kohti pöytää ja ruokapöydän alta saa taitettua lisäosan. Sohvalle mahtuu istumaan kaksi aikuista. Säilytystilaa Knaus van ti plus 650 meg asuntoautossa on riittävästi ja takatalli on reilun kokoinen.

Voit aina kääntyä asiantuntevien myyjiemme puoleen! He auttavat sinua tekemään parhaan valinnan, on se sitten neliveto matkailuauto tai jokin muu. Tutustu meillä myynnissä oleviin uusiin matkailuajoneuvoihin tai käytettyihin matkailuajoneuvoihin tai tule käymään myymälässämme Lempäälässä: Areenakatu 12.