Knaus on tuonut markkinoille maailman ensimmäisen täyssähköisen matkailuvaunun. Knaus E.POWER – täyssähköinen matkailuvaunu on täysin kaasuton ja sen ansiosta paitsi turvallisempi ja ympäristöystävällisempi, myös kevyempi ja tilavampi matkailuvaunu.

Knaus E.POWER-matkailuvaunun keittiö on täysin varusteltu: sieltä löytyy induktioliesi ja kompressorijääkaappi. Näin sinun ei tarvitse matkallakaan tinkiä mukavuuksista ja laadukkaasta, toimivasta keittiöstä.

Täyssähköinen matkailuvaunu – täysin kaasuton käyttö

Ei enää kaasupullojen kanssa säätämistä! Kaasupullojen puuttumisen ansiosta matkailuvaunu on kevyempi, jolloin vaunu tarjoaa enemmän kuormauskapasiteettia. Säilytystilaa on myös sen ansiosta enemmän. Täyssähköisen matkailuvaunun huoltokustannukset ovat pienemmät, koska tarvetta kaasupullojen vaihdolle ei ole.

Älykäs energian ohjaus

Sähkölaitteita ohjataan automaattisesti tarpeen ja käytettävissä olevan virran mukaan. Sinun tarvitsee vain leiriytyessäsi kytkeä virrat päälle ja nauttia matkastasi. Järjestelmä hoitaa loput. Täyssähköinen matkailuvaunu mahdollistaa erittäin sujuvan ja huolettoman karavaanarielämän!

Raikas ilma

Lämmitin/ilmastointilaite DOMETIC Freshwell 3000 takaa raikkaan sisäilman ja aina sopivan lämpötilan. Energiatehokas ilmastointilaite on helppokäyttöinen ja sitä säädetään kätevän kaukosäätimen avulla. Ilmastointilaite toimii hiljaisesti ja löytyy matkailuvaunusta sängyn alta.

ONE NIGHT STAND-järjestelmä

ONE NIGHT STAND-järjestelmällä saat riittävästi virtaa yhden yön ajaksi valojen, vesipumpun ja jääkaapin käyttöä varten. Järjestelmään kuuluu telakointiasema ja vaihtoakku. ”Caravan Charger”-telakointiasema on samalla sekä virtalähde että akkulaturi. 6 Ah Power X-Change on erittäin tehokas akkuyksikkö, jonka tehokkaat litiumionikennot tuottavat virtaa sähkölaitteille (12 V), etkä tarvitse leirintäalueen virtaliitäntää. Aktiivinen akunhallintajärjestelmä takaa parhaan turvallisuuden, tehon ja akun pitkän iän. Knaus E.POWER täyssähköinen matkailuvaunu on täynnä edistyksellistä teknologiaa, jonka ansiosta voit keskittyä olennaiseen eli nauttimaan matkasta!

Yhdeksän pohjaratkaisua eri tarpeisiin

Pohjaratkaisuja on yhdeksän erilaista, joten jokainen löytää varmasti juuri itselleen sopivan mallin. Vuodepaikkojen määrä vaihtelee kolmesta kuuteen, joten sopiva täyssähköinen matkailuvaunu löytyy varmasti niin pienelle kuin isommallekin seurueelle. Eri pohjaratkaisuihin pääset tutustumaan valmistajan sivuilla.

Täyssähköinen matkailuvaunu omaksi? – Rahoitus onnistuu joustavasti!

Meiltä saat joustavasti rahoituksen matkailuvaunun tai -auton ostoa varten. Voit myös tarjota vaihdossa nykyistä matkailuvaunua ja -autoa tai henkilö- ja pakettiautoa. Lainalaskurin löydät esimerkiksi täältä.

Knaus E.POWER täyssähköisiin matkailuvaunuihin pääset tutustumaan ammattitaitoisten myyjiemme opastuksella Lempäälän toimipisteessämme. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä caravanmyyjiimme! Meiltä löytyy myös laaja valikoima Knaus-matkailuautoja sekä perinteisempiä kaasukäyttöisiä Knaus-matkailuvaunuja.

Lähde:

Knaus Suomi

https://www.knaus.com/fi-fi/