Ysitien Auto Oy

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Ylöjärvellä, Tampereella ja Rovaniemellä.

Ysitien Auto on perustettu vuonna 1996 Orivedelle. Riku Hietikko-Kaukola aloitti autokaupalla Oripohjantiellä.

Yritys on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella: Oripohjantielle rakennettiin uusi halli vuonna 2004. Näin myyntiautoja mahtui sisälle ja henkilökunta kasvoi.

Tampereen Linnainmaan toimipiste avattiin vuonna 2009. Tampereen myymälämme on keskittynyt hyötyautoihin ja sieltä on helppo yrittäjän, rakentajan tai vaikkapa harrastajan käydä valitsemassa juuri omiin tarpeisiin soveltuva kulkuväline.

Palveluitamme täydentää Orivedellä sijaitseva Fixuksen huolto sekä varaosamyynti, IKH-myymälä ja Vianorin rengasedustus. Orivedellä Ysitien Auto muutti uusiin tiloihin Teollisuustielle vuonna 2015. Meiltä teet kaikki autoosi liittyvät hankinnat nopeasti ja helposti.

Olemme siis pitkän linjan ja historian omaava, edelleen kasvava autoliike. Haluamme palvella ja olla apunasi kaikissa autoasioissa.

Pohjoisin toimipiste avattiin Rovaniemelle vuonna 2015. Saimme kesällä 2020 merkkiedustuksen Suzuki, Isuzu ja SsangYong Rovaniemelle.

Ylöjärven myymälä avattiin vuonna 2017. Sieltä löydät vaihtoautojen lisäksi uudet Ford-alustaiset CI Elliotin matkailuautot sekä Weinsbergin ja Knausin retkeilyautot ja matkailuvaunut.

Autot myös liikkuvat toimipisteiden välillä, jotta sinun on helpompi tehdä valintasi.

Renkaan vaihto -miten se sujuu?

6.4.2021
Renkaan vaihto -miten se sujuu?

Moni autoilija haluaa hoitaa renkaan vaihdon itse, eikä syytä huoleen, jos homman osaa. Osaamattomuus tai myös huolimattomuus voivat kuitenkin käydä kalliiksi. Vaaran paikkoja ovat esimerkiksi: auton…


LUE LISÄÄ