Ysitien Auto Oy

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Lempäälässä ja Rovaniemellä.

Ysitien Auto on perustettu vuonna 1996 Orivedelle. Riku Hietikko-Kaukola aloitti autokaupalla Oripohjantiellä.

 

Yritys on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella: Oripohjantielle rakennettiin uusi halli vuonna 2004. Näin myyntiautoja mahtui sisälle ja henkilökunnan määrä kasvoi.

 

Tampereen Linnainmaan toimipiste avattiin vuonna 2009. Kesällä 2021 Tampereen myymälämme siirtyi uuteen osoitteeseen Lempäälään Ideaparkin läheisyyteen.

 

Uusi myymälä aukesi syksyllä 2021. Lempäälän myymälä on keskittynyt hyötyautoihin ja sieltä on helppo yrittäjän, rakentajan tai vaikkapa harrastajan käydä valitsemassa juuri omiin tarpeisiin soveltuva kulkuväline. Myös uudet ja käytetyt matkailuautot ja -vaunut siirtyivät syksyllä 2021 Ylöjärveltä Lempäälään. Meiltä löytyvät uudet CI Elliot, Knaus ja Weinsberg matkailuautot ja -vaunut.

 

Palveluitamme täydentävät Orivedellä sijaitseva Fixuksen huolto sekä varaosamyynti, IKH-myymälä ja Vianorin rengasedustus. Orivedellä Ysitien Auto muutti uusiin tiloihin Teollisuustielle vuonna 2015. Meiltä teet kaikki autoosi liittyvät hankinnat nopeasti ja helposti.

 

Olemme siis pitkän linjan ja historian omaava, edelleen kasvava autoliike. Haluamme palvella ja olla apunasi kaikissa autoasioissa.

 

Pohjoisin toimipiste avattiin Rovaniemelle vuonna 2015. Saimme kesällä 2020 merkkiedustuksen Suzuki, Isuzu ja SsangYong Rovaniemelle.

Autot myös liikkuvat toimipisteiden välillä, jotta sinun on helpompi tehdä valintasi.