Ysitien Auto

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Ylöjärvellä, Tampereella ja Rovaniemellä.

Ysitien Auto on perustettu vuonna 1996. Yritys on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella sekä avannut uusia vaihtoautomyymälöitä Pirkanmaan lisäksi Rovaniemelle saakka. Toiminta on laajentunut kattamaan niin uudet matkailuautot ja -vaunut kuin hyötyajoneuvot. Valikoimaa täydentää Orivedellä sijaitseva Fixuksen huolto sekä varaosamyynti, IKH-myymälä ja Vianorin rengasedustus.

Ysitien Auto

Olemme siis pitkän linjan ja historian omaava, edelleen nopeasti kasvava autoliike. Haluamme palvella ja olla apunasi kaikissa autoasioissa.

Ysitien autosta teet kaikki autoosi liittyvät hankinnat nopeasti ja helposti. Orivedeltä, Rovaniemeltä ja Ylöjärveltä löydät laadukkaat ja siistit vaihtoautomme. Ylöjärveltä löydät vaihtoautojen lisäksi uudet Ford-alustaiset CI Elliotin matkailuautot sekä Weinsbergin retkeilyautot ja matkailuvaunut. Tampereen myymälämme on keskittynyt hyötyautoihin ja sieltä on helppo yrittäjän, rakentajan tai vaikkapa harrastajan käydä valitsemassa juuri omiin tarpeisiin soveltuva kulkuväline.

Autot myös liikkuvat toimipisteiden välillä, jotta sinun on helpompi tehdä valintasi.

Elokuun kanta-asiakastarjous

31.7.2020
Elokuun kanta-asiakastarjous

Elokuussa kanta-asiakkaat saavat tuoda autonsa renkaiden tarkistukseen. Tarkastamme urasyvyydet sekä rengaspaineet veloituksetta. Lasse tarkastaa paineita Mikäli et ole vielä kanta-asiakas, voit liitt…


LUE LISÄÄ