Käy kurkkaamassa valikoimaamme Huutokaupat.com sivustolla ja hanki itsellesi lahja. Pääset katsomaan valikoimamme tästä.

Huutokaupat.com on luotettava nettihuutokauppa, jossa kaupankäynti on avointa ja läpinäkyvää.

Huutokaupat.comin toimitusjohtaja Santtu Poutanen avaa, kuinka heidän toimintamallinsa lisää merkittävästi nettihuutokaupankäynnin luotettavuutta ja parantaa asiakaskokemusta:

‘’Aikaisemmin Huutokaupat.com on ollut muiden markkinapaikkasivustojen tapaan myyjien ja ostajien palvelualusta, jolloin vastuu kaupankäynnistä on ollut pääasiassa kohteiden myyjien ja ostajien harteilla. Uudessa toimintamallissa me olemme kaupan osapuoli eli esimerkiksi ostajan kuitilla näkyvä myyjä, jolloin vastaamme yhdessä ilmoittajiemme kanssa siitä, että kaupat sujuvat niin kuin pitää. Tämä lisää ostamisen ja myymisen luotettavuutta huomattavasti sekä parantaa niin ostajien kuin myyjien asiakaskokemusta entisestään.’’

Huutokaupat.com oli toki jo aikaisemmin ollut erittäin luotettava palvelu, koska sivustolla tapahtuva kaupankäynti on avointa ja läpinäkyvää. Luotettavuuteen on panostettu jo vuosia siten, että myyjät valitaan ja ostajat on tunnistettu:

‘’Huutokaupat.comissa voivat myydä vain luotettaviksi todennetut suomalaiset yritykset sekä julkisen sektorin toimijat, kuten kunnat, poliisi ja puolustusvoimat, joten kaupankäynnin luotettavuus on jo aikaisemmin ollut yksi meidän vahvuuksista. Myös kaikkien ostajien täytyy tunnistautua ennen huutojen tekemistä.’’

Lähde: Huutokaupat.com -sivusto https://huutokaupat.com/artikkeli-huutokaupatcom-kaupan-osapuolena-huutajille