Töihin meille

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Ylöjärvellä, Tampereella ja Rovaniemellä.

Kiitämme mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan! Etsimme jatkuvasti lisää osaajia palvelukseemme Ysitien Autoon.

Varaosamyyjä

Haemme varaosamyyjää Orivedelle. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelutehtävät. Työajat vaihtelevat arkisin klo 7-17:30 välillä ja lauantaisin klo 10-14. Työnhakijalta toivomme: asiakaspalveluhenkisyyttä, vähintään B-ajokortti, varaosien tuntemusta ja seuraavien ohjelmien hallintaa: Partslink24, Catcar ja Futursoft. Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän alla olevan lomakkeen tai ota yhteyttä ja kysy lisää: markkinointi@ysitienauto.com tai 044 7099917 / Jasmin.

Automyyjä

Lisäksi haemme automyyjää Rovaniemelle uusien ja käytettyjen henkilöautojen myyjäksi. Työnhakijalta toivomme: asiakaspalveluhenkisyyttä, päätöksentekokykyä ja voimassa olevaa ajokorttia. Tarvittaessa voimme tarjota automyyjän koulutuksen. Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän alla olevan lomakkeen tai ota yhteyttä ja kysy lisää: markkinointi@ysitienauto.com tai 044 7099917 / Jasmin.


Avoin työpaikkahakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.
   Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si word- tai pdf-formaatissa. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx. Max. 3 tiedostoa à 1MB.
  • Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi, esim. ajanjakson, jos haet osa-aikaista - tai kesätyötä tai yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Aloitamme uusien autojen myynnin Rovaniemellä

  21.2.2020
  Aloitamme uusien autojen myynnin Rovaniemellä

  1.4.2020 aloitamme Suzuki, Isuzu ja Ssangyongin jälleenmyynnin Rovaniemen myymälässä.


  LUE LISÄÄ