Töihin meille

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Lempäälässä ja Rovaniemellä.

Kiitämme mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan! Etsimme jatkuvasti lisää osaajia palvelukseemme Ysitien Autoon.

Nyt haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Oriveden myymälään

Varaosa- / IKH-tuotemyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat autovaraosien ja IKH-tuotteiden myynti, tilaus, varastointi sekä muut myynnin ja myymälän ylläpitotehtävät osana varaosa- / IKH-myyntitiimiä. Aikaisempi kokemus autovaraosista ja IKH-tuotteista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä yhdessä myyntitiimin kanssa.

Tarjoamme monipuolisen ja säännöllisen työn hyvässä porukassa sekä mahdollisuuden kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tommi Humppi puh. 045 123 6900. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa sähköpostiin tommi.humppi@ysitienauto.com Haku päättyy viimeistään 31.5.2022.


Avoin työpaikkahakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 1 MB, Max. tiedostot: 3.
      Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si word- tai pdf-formaatissa. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx. Max. 3 tiedostoa à 1MB.
    • Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi, esim. ajanjakson, jos haet osa-aikaista - tai kesätyötä tai yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.