Töihin meille

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Lempäälässä ja Rovaniemellä.

Kiitämme mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan! Etsimme jatkuvasti lisää osaajia palvelukseemme Ysitien Autoon.

Tällä hetkellä haemme asuntoautojen ja -vaunujen varustelijaa Lempäälään

Tehtävä koostuu asuntovaunujen ja -autojen varustelusta sekä mekaanisesta asentamisesta ja sähköasentamisesta. Eduksi on, jos sinulla mekaanikon ja / tai autosähköasentajan koulutus. Toivomme sinun olevan itsenäiseen työhön kykenevä, omatoiminen ja -aloitteinen tekijä, jolle on kunnia-asia jättää itsestään hyvä jälki asiakaskohtaamisissa. Ajokortti on tehtävässä pakollinen. Tehtävä on vakituinen ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työt sijoittuvat Lempäälän toimipisteeseemme.

Lisäksi haemme automyyjää Rovaniemelle

Haemme automyyjää vakituiseen työsuhteeseen toimipisteeseemme Rovaniemellä. Toimenkuva on sekä käytettyjen että uusien autojen myynti, myynti-ilmoitusten tekeminen, autojen valokuvaus sekä myyntikunnossa pitäminen. Meillä on Suzuki, Isuzu ja SsangYong merkkiedustus. Myyntityö tehdään myymälässä, puhelimessa ja sähköpostissa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä hallita useamman asian käsittelyä samanaikaisesti, tavoitteellista ja periksiantamatonta asennetta sekä B-ajokorttia. Tärkeää on, että kaupanteko on sinulle lähellä sydäntä. Toivomme, että sinulla olisi jonkinlaista kokemusta myyntityöstä, mutta erityisesti tähän tehtävään voimme kouluttaa. Tarjoamme motivoivan palkkauksen mielenkiintoisessa työtehtävässä ja mukavan työilmapiirin. Palkkaus on pohjapalkka sekä provisio myydyistä autoista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä meille cv:si ja työhakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Hietikko-Kaukola 0400 664332 tai riku.hietikko-kaukola@ysitienauto.com.


Avoin työpaikkahakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 1 MB, Max. tiedostot: 3.
      Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si word- tai pdf-formaatissa. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx. Max. 3 tiedostoa à 1MB.
    • Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi, esim. ajanjakson, jos haet osa-aikaista - tai kesätyötä tai yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.