Töihin meille

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Ylöjärvellä, Tampereella ja Rovaniemellä.

Kiitämme mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan! Etsimme jatkuvasti lisää osaajia palvelukseemme Ysitien Autoon.

Tällä hetkellä haemme Orivedelle huoltoneuvojaa, varaosamyyjää ja ajoneuvonasentajaa.

Haemme huoltoneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Oriveden toimipisteeseen. Huoltoneuvoja työskentelee töiden vastaanotossa. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat huolto- ja korjaamotöiden työnjohtaminen, asiakaspalvelu ja töiden hinnoittelu. Tehtävässä hoidat mahdolliset asiakasreklamaatiot ammattimaisesti ja asiakasta kunnioittaen. Huoltoneuvojalta odotamme autojen teknistä tuntemusta, voimassa olevaa ajokorttia, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, asennetta myyntityöhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimista ja huolellista työskentelyä sekä paineensietokykyä. Autofutur-ohjelmiston tunteminen on eduksi. Palkkaus autoalan kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Haemme varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen Oriveden toimipisteeseen. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat varaosien myynti, hyllyttäminen sekä muut myymälän tehtävät. Odotamme sinulta autojen varaosien tuntemista, asennetta myyntityöhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimista ja huolellista työskentelyä. Yleisimpien varaosaohjelmien hallinnan, kuten Partslink24 ja Futursoft, katsomme eduksi. Palkkaus autoalan kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Haemme ajoneuvonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Oriveden toimipisteeseen. Ajoneuvonasentaja työskentelee autokorjaamolla asennustehtävissä. Edellytämme sinulta ajoneuvonasentajan koulutusta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Odotamme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta. Palkkaus autoalan kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä meille cv:si ja työhakemuksesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Jasmin Hietikko-Kaukola sähköpostitse markkinointi@ysitienauto.com tai puhelimitse 0447099917.


Avoin työpaikkahakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.
    Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si word- tai pdf-formaatissa. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx. Max. 3 tiedostoa à 1MB.
  • Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi, esim. ajanjakson, jos haet osa-aikaista - tai kesätyötä tai yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suzuki Swacen huima talvirengaskampanja

18.1.2021
Suzuki Swacen huima talvirengaskampanja

Nyt Suzuki Swaceen talvirenkaat kevytmetallivanteilla vain 299€! Etusi jopa 1455€. UUSI SUZUKI SWACE – ITSELATAAVA HYBRIDI Tyylikäs ja monikäyttöinen Suzuki Swace tulee valloittamaan ostajien sydämet….


LUE LISÄÄ