Töihin meille

Ysitien Auto toimii Orivedellä, Ylöjärvellä, Tampereella ja Rovaniemellä.

Kiitämme mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan! Etsimme jatkuvasti lisää osaajia palvelukseemme Ysitien Autoon.

Tällä hetkellä haemme Orivedelle huoltoneuvojaa ja varaosamyyjää.

Haemme huoltoneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Oriveden toimipisteeseen. Huoltoneuvoja työskentelee töiden vastaanotossa. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat huolto- ja korjaamotöiden työnjohtaminen, asiakaspalvelu ja töiden hinnoittelu. Tehtävässä hoidat mahdolliset asiakasreklamaatiot ammattimaisesti ja asiakasta kunnioittaen. Huoltoneuvojalta odotamme autojen teknistä tuntemusta, voimassa olevaa ajokorttia, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, asennetta myyntityöhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimista ja huolellista työskentelyä sekä paineensietokykyä. Autofutur-ohjelmiston tunteminen on eduksi. Palkkaus autoalan kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Haemme varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen Oriveden toimipisteeseen. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat varaosien myynti, hyllyttäminen sekä muut myymälän tehtävät. Odotamme sinulta autojen varaosien tuntemista, asennetta myyntityöhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimista ja huolellista työskentelyä. Yleisimpien varaosaohjelmien hallinnan, kuten Partslink24 ja Futursoft, katsomme eduksi. Palkkaus autoalan kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä meille cv:si ja työhakemuksesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Jasmin Hietikko-Kaukola sähköpostitse markkinointi@ysitienauto.com tai puhelimitse 0447099917.


Avoin työpaikkahakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.
    Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si word- tai pdf-formaatissa. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx. Max. 3 tiedostoa à 1MB.
  • Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi, esim. ajanjakson, jos haet osa-aikaista - tai kesätyötä tai yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Renkaan vaihto -miten se sujuu?

6.4.2021
Renkaan vaihto -miten se sujuu?

Moni autoilija haluaa hoitaa renkaan vaihdon itse, eikä syytä huoleen, jos homman osaa. Osaamattomuus tai myös huolimattomuus voivat kuitenkin käydä kalliiksi. Vaaran paikkoja ovat esimerkiksi: auton…


LUE LISÄÄ