KARAVAANARIT KOHTAAVAT TURUN MESSUKESKUKSESSA JÄLLEEN 21. – 23.4.2023.

Tule mukaan nauttimaan letkeästä tunnelmasta ja hakemaan uutta inspiraatiota reissaamiseen! Turun Caravan Show on mitä loistavin startti kesäkauteen.

Turun Caravan Show järjestetään Turun messukeskuksessa 21.-23.4.2023. Caravan Show tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan kattauksen karavaanimatkailuun liittyvää ohjelmaa. Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun teemalla ”Sisältöä elämään matkailuajoneuvolla”. Luvassa mm. rautaista faktatietoa matkailu- ja liikenneturvallisuudesta, inspiraatiota lähimatkailuun sekä harrastuskerhojen esittäytymisiä.

Avajaiset ovat lauantaina 22.4. klo 11, jossa julkistetaan Vuoden leirintäalueet ja Vuoden koiraystävälliset leirintäalueet. Avajaisten jälkeen lavalle nousee nuoria paneelikeskusteluun, aiheena Karavaanimatkailu ja -ala nuorten silmin. Messukeskuksessa on esittelyssä kiinnostavia matkakohteita videospotteina lauantaina ja sunnuntaina.

Tervetuloa Ysitien Auton pisteelle ihailemaan Mercedes-Benz alustaisia Weinsbergin matkailuautoja (kuvia alla) tai Ford alustaisia Ci Elliotin matkailuautoja.