IKH-Orivesi: Ysitien Auto Oy kuuluu IKH-jälleenmyyjäketjuun.

IKH:n lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoimaa meiltä löytyy muun muassa perinteistä rautakauppatavaraa, työkaluja, koneita ja laitteita, traktorien ja työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, suojaimia, työvaatteita ja perävaunuja tarvikkeineen. Laajensimme elokuussa 2020 IKH-myymäläämme entistä suuremmaksi, jotta pystyisimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin. Asiakkaillemme on tarjolla IKH:n koko tuotevalikoima ja pyrimme pitämään valikoimamme myymälässäkin laajana. Kaikkea ei tietenkään ole hyllyssä, mutta meille tulee keskusvarastolta kuorma useasti viikossa, joten tarvitsemansa saa tilaamalla todella nopeasti.

IKH Orivesi työkalut varaosat

Valikoimasta löytyy niin talvi- kuin myös kesävaatteita aikuisille sekä lapsille. Myymälässämme pääset sovittamaan vaatteita ja lisäksi voimme tilata kuvaston vaatteita pyydettäessä. Kysy rohkeasti myyjiltämme lisää. Halutessaan vaatteisiin voi painattaa tai brodeerata yrityksen logon tai työntekijän nimen. Meiltä löydät myös valikoiman Sievin työkenkiä. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Myös Sievin kenkiä voimme tilata, mikäli hyllystä ei löydy sopivia.

IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii yli 50-vuotias maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:sta eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

IKH-Orivesin vaatteet kengät
IKH-Orivesi työkalut varaosat

Historiansa alusta alkaen IKH:n periaatteina ovat olleet luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja kestävä yhteistyö. Myös laadun merkitys yritysmaailmassa kasvaa jatkuvasti. Me jälleenmyyjinä IKH-Orivedellä haluamme vastata asiakkaidemme odotuksiin entistäkin laadukkaammilla tuotteilla ja aidosti asiantuntevalla palvelulla. Uskomme, että kestävällä yhteistyöllä saavutamme tavoitteemme – se on tärkein voimavaramme tänään ja tulevaisuudessa!

IKH Orivesi työkalut varaosat

Katso tammikuun kuvasto tästä.

Yhteystiedot

IKH-myynti puh. 044 709 9919.

Teollisuustie 23, 35300 Orivesi
Ark. 8-17, la 9-15

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!