Tiesitkö, että lisävalot parantavat huomattavasti ajoturvallisuutta? Suomen talvi on useimmiten pitkä ja pimeä, mikä luo haasteita autoilijoile. Autojen omat valot on suunniteltu suurten markkinoiden tarpeisiin. Suomalaiset ajo-olosuhteet kuitenkin poikkeavat näistä huomattavasti, sillä suomalaiset ajavat vähäliikenteisillä teillä, joilla metsäneläimet ovat arkipäivää. Autojen omat kaukovalot ovat usein riittämättömiä vastaamaan näihin olosuhteisiin. Lisävalot auttavat sinua havainnoimaan ympäristöä, jolloin ehdit reagoida aikaisemmin esteisiin ja yllätyksiin tiellä. (Lähde: lumise.fi/lisavalojen-valintaopas)

Alla esimerkiksi edullinen tehopakkaus: Seeker 6, yhdistelmäkeilainen LED-kaukovalo! 4800 lumenen valoteho valaisee tehokkaasti sekä kauas eteen, että tien reunat ja 17,5 referenssiluku mahdollistaa asennuksen lähes kaikkien autojen keulalle. Enemmän valoa, enemmän turvallisuutta!

Myymälästämme löydät kattavan valikoiman lisävaloja ja asennussarjoja. Tule tutustumaan näihin ja valitse sinulle sopiva.

Korjaamollamme onnistuu lisävalojen asennus. Kysy asennuksesta lisää Tomi Häyriseltä 040 7474060 . Lisävaloista voit tiedustella varaosamyyjiltä numerosta 0444 999906