Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Oriveden myymälään varaosa- / IKH-tuotemyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat autovaraosien ja IKH-tuotteiden myynti, tilaus, varastointi sekä muut myynnin ja myymälän ylläpitotehtävät osana varaosa- / IKH-myyntitiimiä. Aikaisempi kokemus autovaraosista ja IKH-tuotteista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä yhdessä myyntitiimin kanssa.

Tarjoamme monipuolisen ja säännöllisen työn hyvässä porukassa sekä mahdollisuuden kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tommi Humppi puh. 045 123 6900. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa sähköpostiin tommi.humppi@ysitienauto.com Haku päättyy viimeistään 31.5.2022.

Voit täyttää työhakemuksen täällä

Lisäksi haemme automyyjää Rovaniemen toimipisteeseen

Haemme automyyjää vakituiseen työsuhteeseen toimipisteeseemme Rovaniemellä. Toimenkuva on sekä käytettyjen että uusien autojen myynti, myynti-ilmoitusten tekeminen, autojen valokuvaus sekä myyntikunnossa pitäminen. Meillä on Suzuki, Isuzu ja SsangYong merkkiedustus. Myyntityö tehdään myymälässä, puhelimessa ja sähköpostissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä hallita useamman asian käsittelyä samanaikaisesti, tavoitteellista ja periksiantamatonta asennetta sekä B-ajokorttia. Tärkeää on, että kaupanteko on sinulle lähellä sydäntä.

Tarjoamme motivoivan palkkauksen mielenkiintoisessa työtehtävässä ja mukavan työilmapiirin. Palkkaus on pohjapalkka sekä provisio myydyistä autoista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Tommi Humppi puh. 045 123 6900. Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa sähköpostiin tommi.humppi@ysitienauto.com

Voit täyttää työhakemuksen täällä